Welkom op de site van Autorijschool Domstad

Bij de rijopleiding is iedereen welkom. Door lesopbouw in stappen leer je beter autorijden, waardoor je een grotere kans hebt om de eerste keer te slagen.

Je krijgt les van de zeer ervaren instructeur Edwin Van Scherpenzeel, begin 2010 eigenaar van rijschool Domstad te Utrecht. Tevens is instructeur gespecialiseerd in faalangsttraining.

Tijdens de rijlessen wordt grote nadruk gelegd op de voertuigbeheersing, verkeersinzicht, voertuigtechniek en milieu aspecten. Er wordt dan ook een rijles besteed aan de techniek waarbij we leren om olie te pijlen, eventueel bijvullen, koelvloeistof / ruitensproeiervloeistof controleren en bijvullen, tanken, band wisselen en lampjes verwisselen.  Na het behalen van het theoriecertificaat gaan we naar Utrecht om verkeersinzicht en gevaarherkenning te trainen en je gaat zelfstandig naar een locatie in Nederland rijden.

We leren ook een NOODstop te maken bij lage en hoge snelheid en leren uitwijken na een noodstop. Tevens gaan we leren hoe te sturen bij hoge snelheden.

Al met al een iets méér omvattende rijopleiding met als doel van jou een verantwoordelijke en vaardige ALL ROUND chauffeur te maken.